Condicions Us - Estètica Boters

+34 93 680 25 31
telèfon
+34 722 831 331
whatsapp
Vaya al Contenido

Condicions Us

Condicions d'Ús
Condicions compra
 
 
Si us plau, llegiu aquestes condicions d’ús detingudament abans d’utilitzar la pàgina web www.esteticaboters.com, així com els serveis oferts per Estètica Boters. La responsabilitat de l’ús de la web recau en l’usuari. Utilitzant aquesta web, vostè accepta les condicions d’aquest acord.
 
 

INFORMACIÓ LEGAL I ACCEPTACIÓ DE LES CONDICIONS D’ÚS
 

Identificació del prestador del servei
 
Estètica Boters és el representant del lloc web www.esteticaboters.com (d’ara endavant Estètica Boters), amb domicili social al carrer boters, 3, 08750 Molins de Rei (Barcelona), amb Codi d’Identificació Fiscal nombre 46675221X, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona. Ofereix serveis i productes d’estètica, massatges i benestar.
 
 
Notificacions
 
Totes les comunicacions per part de l’Usuari a Estètica Boters es podran realitzar a través de les següents formes:
 
·Enviament per correu postal a la següent adreça: carrer boters, 3, 08750 Molins de Rei (Barcelona)
 
·Comunicació per mitjà d’una trucada al número de telèfon: 93 680 25 31
 
·Enviament per correu electrònic a la següent adreça: estetica@gmail.com
 
 
Acceptació de les condicions d’ús
 
L’accés i la utilització del servei de Estètica Boters impliquen per part de l’Usuari l’acceptació plena i sense reserves de totes les condicions recollides en les presents Condicions d’Ús. Així mateix, Estètica Boters es reserva en tot cas el dret unilateral de modificar les presents condicions d’ús i accés al servei per facilitar i intercanviar informació sobre productes cosmètics i/o botigues online i establir comunicació entre usuaris. Aquest consentiment s’aplicarà a tots els usuaris del site, incloent a venedors, consumidors finals, comerciants i col·laboradors de contingut. La present pàgina web ha estat dissenyada i creada per permetre l’accés als serveis que Estètica Boters ofereix. Les condicions d’ús estan subjectes a la legalitat vigent i als principis de bona fe i ús lícit per part de l’usuari, quedant prohibit qualsevol tipus d’actuació en perjudici de Estètica Boters i de tercers.
 
 

CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ DEL PORTAL
 
L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i continguts de la pàgina conforme a l’establert en la llei, la moral, l’ordre públic i en les presents condicions generals d’ús. Així mateix, es compromet a fer un ús adequat dels serveis i/o continguts de la pàgina i a no emprar-los per realitzar activitats il·lícites o constitutives de delicte i/o que infringeixin la regulació sobre propietat intel·lectual i industrial, o qualsevol altres formes d’ordenament jurídic aplicable.
 
 
Normes de participació
 
Estètica Boters es reserva el dret de suspendre o cancel·lar, total o parcialment, amb o sense previ avís, qualsevol contingut o compte d’usuari que infringeixi les presents condicions d’ús del Servei. A títol enunciatiu, i en cap cas limitatiu o excloent, el/la usuari/a es compromet a no realitzar cap de les següents activitats:

 
a. ofendre, insultar, desacreditar o assetjar a altres persones en qualsevol espai comú d'Estètica Boters. D’igual forma l’usuari s’obliga a no utilitzar les eines de contacte d’altres usuaris per realitzar aquest tipus d’activitats.
 
b. introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, homòfob, xenòfob, pedòfil, excessivament violent, d’apologia del terrorisme o que atemptin contra els drets humans.
 
c. publicar imatges d’altres persones sense el seu consentiment.
 
d. difamar o calumniar a empreses, col·lectius, ONGs, o qualsevol altre grup d’individus.
 
i. plagiar, copiar o utilitzar continguts d’altres persones o mitjans sense el seu consentiment.
 
f. suplantar a altres persones, col·lectius o entitats jurídiques.
 
g. realitzar activitats d’explotació comercial, com la promoció de productes i serveis, sense l’autorització de Estètica Boters; generar spam, transmetre missatges comercials no sol·licitats, usar el servei com a eina de reexpedició cap a una altra Web o promocionar el seu lloc publicant missatges múltiples i idèntics en diferents espais d' Estètica Boters.
 
h. duplicar continguts. Això és, copiar i publicar amb o sense autorització de l’autor, i de forma sistemàtica, continguts publicats en altres Webs.
 
i. oferir, vendre o intercanviar serveis i productes que els administradors d'Estètica Boters considerin, a la seva exclusiva discreció, siguin inadequats.
 
j. afegir algun programari que entorpeixi el normal funcionament del sistema o qualsevol codi, fitxer o programa que ofereixi publicitat a través de finestres emergents (POPups). D’igual forma l’usuari es compromet a no publicar continguts que infringeixin les condicions d’ús dels serveis de publicitat utilitzats en Estètica Boters.
 
k. utilitzar indegudament les funcionalitats de Estética Boters per autopromocionar-se o millorar el posicionament de qualsevol lloc web en els resultats dels motors de recerca.
 
 
Estètica Boters podrà, segons cada cas, prendre alguna de les següents mesures moderadores:
 
Eliminar el contingut concret sense previ avís.
 
Suspendre, temporal o definitivament, l’aparició dels continguts publicats per l’autor en qualsevol dels espais públics de Estética Boters.
 
Eliminar el compte de l’usuari amb tot el seu contingut.
 
 

PUBLICITAT I COMUNICACIONS
 
En usar aquest servei acceptes que Estètica Boters podrà incloure anuncis publicitaris a la zona d’usuaris o en qualsevol espai comú, amb o sense previ avís, i sense cap classe de compensació per a l’usuari. També es compromet a no entorpir o manipular la visualització d’aquests anuncis. Al registarse l’usuari accepta que Estètica Boters podrà enviar al seu correu electrònic butlletins informatius que incloguin publicitat.
 
 

RESPONSABILITAT D'ESTÈTICA BOTERS
 
Pel caràcter tècnic del servei ofert, Estètica Boters no assumirà responsabilitat alguna per la pèrdua de dades, informació o fitxers que es produeixin com a conseqüència del tall o interrupció en el subministrament d’algun dels seus serveis, declinant tota responsabilitat pels danys o perjudicis que d’això es poguessin derivar. Estètica Boters es reserva el dret de suspendre unilateralment, temporal o irreversiblement, i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat al seu sistema o el contingut parcial o total d’aquest, en raó de l’eventual necessitat d’efectuar operacions de manteniment, reparació, actualització, millora de les mateixes o incompatibilitat amb el servei ofert.
 
 

EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
 
Estètica Boters no es responsabilitza pel mal ús que es pugui fer d’aquesta pàgina web. Estètica Boters no pot garantir l’absència de virus o altres elements que poguessin causar danys en els sistemes informàtics, documents electrònics o en els fitxers d’usuaris d’aquesta pàgina o de tercers, per la qual cosa no es responsabilitza dels perjudicis que es puguin produir per aquestes causes. Estètica Boters tampoc es responsabilitza del contingut de les pàgines web a les quals enllaça la nostra pàgina web, ja que no estan sota control de Estètica Boters ni tampoc aquesta informació de tercers està aprovada per Estètica Boters. No obstant això, revisem tots els nostres enllaços i hipervíncles a altres pàgines web. El present avís legal és aplicable únicament a la informació recollida a la pàgina web de Estética Boters i no als continguts recollits a les pàgines de tercers. Estètica Boters es reserva el dret a modificar el present avís legal quan així ho estimi oportú i respectant en tot cas la normativa aplicable.
 
 

POLÍTICA DE PRIVADESA
 
Les dades de caràcter personal i altra informació relativa a la identitat de l’usuari estan subjectes a la política de privadesa d' Estètica Boters.
 
 

DEVOLUCIONS
 
D’acord amb la Llei d’Ordenació del Comerç Minorista així com en el regulat per la normativa comunitària (Directiva 97/7/CE), el client disposa de 14 dies des de la recepció per desistir voluntàriament de la seva compra. Realitzant-se la devolució en aquest termini, s’haurà de retornar la compra amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original, amb el seu precinte original sense trencar, amb tots els seus accessoris i en perfecte estat. No s’acceptaran devolucions de productes que no vinguin amb el seu embalatge original, tret que aquests siguin defectuosos. Serà el propi venedor qui abonarà l’import de la comanda una vegada hagi comprovat que la mercaderia compleix les condicions anteriors. En el cas de devolucions comercials el client haurà de córrer amb les despeses de transport. Per sol·licitar aquesta devolució haurà de comunicar-ho per correu electrònic a Estètica Boters. En el cas que el defecte provingui d’una incidència en transport, ho haurà de comunicar en el termini de 24 hores des de la recepció en el correu electrònic de cada venedor.
 
 
Garanties
 
Una vegada hagin passat els primers 7 dies des del lliurament, en els quals el client podrà retornar una comanda, o sol·licitar un canvi perquè un producte està defectuós. Addicionalment a l’anterior, tots els productes tenen dos anys de garantia d’acord a la Llei de Garanties en la Venda de Béns de Consum, Llei 23/2003 de 10 de juliol. Aquesta garantia l’haurà de gestionar directament amb cada venedor a través del seu número de telèfon o bé en l’adreça de correu de cada venedor.
 
 
Devolucions i Ofertes promocionals
 
Devolucions de productes comprats sota codis promocionals es fonamentaran en els termes del preu promocional. Els drets legals no es veuran afectats. Les imatges mostrades en Estètica Boters estan intencionadament afegides pel propi interès de l’usuari i pot no mostrar una representació exacta o precisa del producte.
 
 

DURADA DEL SERVEI
 
Sense perjudici de les interrupcions o suspensions que per raons tècniques hagin de realitzar-se, o per la cancel·lació unilateral per part de l’usuari o de Estètica Boters, el servei es prestarà de forma indefinida amb el compliment de les anteriors condicions. A pesar que l’objectiu principal d'Estètica Boters és oferir el millor servei possible, Estètica Boters no pot assegurar que el servei ofert per terceres parts compleixi amb les necessitats i requisits dels usuaris. Si es produeix alguna falta greu, l’usuari haurà de contactar amb el Departament de Servei al Client de Estética Boters bé per correu postal, telefònicament o enviant un correu electrònic a esteticaboters@gmail.com
 
 

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES
 
Per a qualsevol conflicte que sorgeixi en raó de la prestació d’aquest servei, s’acceptarà com a legislació rectora l’espanyola, i se sotmetrà per a la resolució de quants litigis puguin derivar-se del mateix als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.
Regreso al contenido
Aquest lloc web utilitza cookies, pot veure la política de cookies, aquí -
Política de cookies +